Foretaksnummer: 916 362 064

Foretaksnavn: Mjøndalen Zoo & Hjemmebrygg AS

Arbeidergata 22, 3050 Mjøndalen

Tlf: 46 47 00 04

Email: post@4beinte.no

 

Mjøndalen Zoo & Hjemmebrygg AS har vært i bransjen med mat og utstyr til 2 og 4beinte i over 18 år. Siden år 2000 har vi gjort det ytterste for å skape gode artikler til dere fra butikken og nettsiden vår: 4beinte.no

Alle priser er i norske kroner og vises inklusive merverdiavgift. Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme på bestillingen og inkludrerer alle utgifter forbundet med kjøpet, som utgifter til porto, frakt m.m.

Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil når det gjelder pris og informasjon om varer på siden. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål. Vi ønsker å gi deg god hjelp og en vellykket handel.

Ekspedering av ordre

Vil vi sende deg en ordrebekreftelse når 4Beinte har motatt din ordre. Vi ber deg kontrollere at ordren stemmer overens med bestillingen din. Eventuelle avvik ber vi deg melde via vårt kontaktskjema så raskt som mulig. Pakkes og sendes med Posten eller Bring, eller etter eventuell annen avtale.

Leveranse

Vanligvis vil varene sendes fra oss 1-7 virkedager etter at orderen er mottatt. Dersom det er tomt for en vare vil kunden få beskjed om dette før den legges til i handlekurven, eller en oppdatering på epost dersom varen allerede er bestilt.

Henting i butikk

Bor du i nærheten av Mjøndalen, da vil du kunne benytte deg av muligheten for å hente i våres butikk uten ekstra kostnad.

 

Endring av produkt

Hvis produktet endrer seg, vanligvis til det bedre som f.eks. at produktet forsterkes slik at det blir mer holdbart eller at farger endrer seg så vil du få en beskjed, enten ved at vi ringer, sender sms eller mail, du har da 2 dager på deg til å svare, hvis vi ikke får svar så sender vi bestillingen til deg.

Frakt

Alle ordre sendes med Posten og bring, sendinger på under 2 kg sendes med bring med sporing, hvis sendingen har et for for stort volum for brevpost så sendes den som registrert pakke. Sendinger over 2 kg sendes som registrert melding og sporingsnr, du vil da få melding pr sms når din pakke har ankommet ditt postkontor/post i butikk. Når din ordre sendes fra oss får du en melding på mail. Sendinger under 2 kg bruker vanligvis 3-4 dager etter innlevering. Sendinger over 2 kg tar vanligvis 2-5 dager etter innlevering. Maksvekten på en pakke kan ikke overstige 35 kg. Da må den eventuelt hentes i butikk.Fraktsatser:

(Brevpost)
1-500 gram = Kr. 49,-
500-1000 gram = Kr. 79,-
1000-2000 gram = Kr. 99,-

(Norgespakken)
2-10 kg =
Kr. 129,-
10-25 kg = Kr. 229,-
25-35 kg = Kr. 299,-

Hjemmelevering
(Gjelder Drammen, Sande, Svelvik, Lier) = Kr. 49,-

Gratis frakt – Gjelder for bestillinger over Kr. 500,- men veier under 4 kg.


FROSSENT SNACKS OG FÒR SENDES IKKE, KUN UTKJØRING ETTER AVTALE

Ved levering, antall kolli / paller kontrolleres mot følgeseddelen, og hvis det er synlig skade på varer eller emballasje. Ved synlige skader skal meldes til transportøren og 4Beinte på levering.

Lokal utkjøring

innen 30km av våres butikk i mjøndalen tilbyr vi dagling lokal utkjøring til kr. 49,- Dette alternativet har ett minste bestillings beløp på kr. 499,-

 

Betaling

Vi krever betaling for varen fra det tidspunkt den blir sendt fra oss til kunden.

 Personopplysninger

4Beinte behandler persondata ifølge Lov om Personopplysninger. Opplysninger som kan knyttes til deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet mot andre eksterne register.

Kortinformasjon

Kortbetaling hos 4Beinte.no med Visa eller Mastercard blir behandlet av DIBS. Dette er en helt sikker betalingsform for deg, like sikker og enkel som om du bruker din egen nettbank. Ingen, heller ikke vi ser dine kontoopplysninger eller andre opplysninger om deg, ditt kort etc. ved bruk av denne tjenesten. Sikkert, enkelt og effektivt for deg som kunde. Kjøpesum blir først trukket fra din konto når vi sender din ordre. Husk å ha kodebrikken til nettbanken din klar ved bestilling.

 Avbestilling

Dersom du ønsker å avbestille varene ber vi deg kontakte oss på våres tlf: 948 45 449. Er orderen sendt får du ikke avbestillt.

 Reklamasjon

Dersom det foreligger en mangel ved varen, må du innen 14 dager etter at du mottok den, gi 4Beinte skriftlig melding (epost eller brev) om at du vil påberope deg mangelen. 4Beinte vil da gi deg informasjon om hva du skal gjøre videre. Reglene om reklamasjon finnes i Lov om forbrukerkjøp (forbrukerkjøpsloven).

Angrerett

I følge angrerettloven gjelder angrefristen fra den dagen kjøperen mottok varen og 14 dager fremover. Dersom du vil angre på kjøpet, returnerer du varen i samme stand som da du mottok den, og legger ved et utfylt angrerettsskjema som du laster ned på internett, eller du kan fylle det ut på din pc og sende det til vår epost: post@4beinte.no og du vil da få tilbakeført det du har betalt. Kjøper betaler returporto: Angrerettlovens paragraf 15, første ledd: «Returkostnadene bæres av forbrukeren …«.  Se utfyllende informasjon på angrerettsskjemaet.

Varer som returneres uten grunn, refunderer vi kun varekjøpet, ikke porto.

Dersom kjøper ikke har mottatt angreskjema skriftlig på papir eller på annet varig medium (f.eks epost, CD eller DVD), utvides angrefristen til 3 måneder. Angreskjemaet skal være ferdig utfylt med 4Beinte informasjon når skjemaet mottas. Angreretten gjelder ved forbrukerkjøp, salg til foretak innbefattes ikke av forbrukerkjøpsloven.

Garanti

Garantien er i samsvar med kjøpsloven. Klager vedrørende skader eller feilfakturering rapporteres snarest innen 3 dager med referanse til følgeseddel / faktura.

 

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar